Kranselag på Møhlenpris Oppveksttun

I går feiret de over 70 arbeiderne som jobber på Møhlenpris oppveksttun kranselag. Til vanlig er det en stolt tradisjon hvor byggherren spanderer en matbit på arbeidsfolkene når taket er tett. På Møhlenpris er prosjektet annerledes. Tak har det alltid vært. Feiret ble det likevel.
Vi er ferdige med det tekniske rommet. Det har vi bygget under skoleplassen. Vi har sprengt oss fire meter ned i bakken. Den neste hovedmilepælen for oss er mars 2017. Da håper vi å kunne overlate et ferdig bygg til byggherren, sier Erik Eskild, ekstern prosjektleder fra P7 Prosjekt.
Byggherren var representert ved kommunaldirektør Tor Corneliussen under kranselaget. Han gratulerte alle sammen med dagen.
Vi gleder oss veldig til åpningsfesten for skolen våren 2017, sa Corneliussen.

Nå gjennomgår den gamle skolen en ekstrem forvandling. Den skal bli til oppveksttun med barnehage, skole og innføringsklasse. «Dette blir en helt ny skole i en gammel kropp», sier Eskild. Bygget blir helt nytt innvendig. På utsiden blir den fremdeles lett gjenkjennelig som Møhlenpris skole. Bortsett fra at fasaden har vært gjennom en total ansiktsløftning. Den delen av fasaden som vender mot fjorden er så godt som ferdig.
Nå har vi holdt på med byggearbeidene i ti måneder. Vi har tatt for oss etasje for etasje og begynte i toppen. De innvendige rivearbeidene er ferdige. Nå har vi begynt å ta fatt på å bygge opp igjen skolen fra innsiden, forteller Erik Eskild.

(Tekst: Ola Henning Målsnes. Etat for utbygging, Bergen Kommune: Inneklimaet i skolen, 25.02.2016).

Les mer på www.bergen.kommune.no.

KONTAKT OSS
Constructa gir deg trygghet og kostnadskontroll for prosjektet gjennom åpenhet og samspill CONSTRUCTA’s medarbeidere innehar lang erfaring og høy faglig kompetanse.