Hvem er vi?

Constructa er engasjert i eiendomsutvikling, prosjektadministrasjon samt entreprenørvirksomhet innenfor alle typer byggeprosjekter. Selskapet er engasjert i betydelige prosjekter, hovedsakelig i Bergensregionen. I tillegg til bred faglig kompetanse innehar selskapet lang erfaring fra entreprenørvirksomhet i landets ledende entreprenørselskaper.

Constructa ble etablert i 2005 og har som sin forretningside å selge kompetanse innen entreprenørvirksomhet. Selskapet kjøpte opp grunn- og betongfirmaet Åmodt Entreprenør i 2012. Fra og med den 01. desember 2017 ble Åmodt Entreprenør AS fusjonert inn i Constructa Entreprenør AS.

Av store prosjekter selskapet står bak kan nevnes: Sparebanken Vest nye bankbygg i Bergen sentrum, Frank Mohn Eiendom sitt nye anlegg på Askøy, byggingen av leiligheter og næringsarealer i Nøstet Panorama, og har stått for utbygging av det nye IKEA-bygget i Åsane, nye Apeltun skole, rehabilitering av flere store næringsbygg i Bergen sentrum, samt utbygging av flysiden Bergen Lufthavn Flesland for Avinor i årene 2006-2010, for å nevne noen av høydepunktene til selskapet.

Constructa innehar sentral godkjenning som ansvarlig utførende i tiltaksklasse 3.

KONTAKT OSS
Constructa gir deg trygghet og kostnadskontroll for prosjektet gjennom åpenhet og samspill CONSTRUCTA’s medarbeidere innehar lang erfaring og høy faglig kompetanse.